Blijven of vertrekken ...

Gepubliceerd op 9 november 2017 20:03

Dat zien we morgen ...

 

Het echte mooie weer bleef uit. De zon heeft de hele dag geschenen, maar de wind was wat schraal. Vanmorgen begon goed ..., maar al snel werd het wat frisser. We hebben dan ook niet echt lang buiten gezeten. Vanmiddag werd het even weer wat zachter en heeft John uit de wind toch nog een paar uurtjes kunnen genieten ...

 

Morgen lijkt het niet veel beter te worden..., eerder nog een paar graden kouder.  We kijken het morgen dan ook even aan ... en anders gaan we rijden ...

 

We kunnen nu wel een voorstelling maken hoe het zou zijn om hier te gaan overwinteren. En onze conclusie is tot nu toe .... nee!  Dit omdat je dan veel meer in de camper zit. Heel gezellig allemaal ...., voor een dagje of een aantal dagen. Maar er moet dan toch ook uitzicht zijn om ook fijn buiten te zitten.... Die dagen zijn er ook nog wel ..., want  waar we nu staan zal het zondag weer warmer worden.  Alleen zal dit misschien ook weer voor een dag of 2 zijn. 

 

Daarbij zijn de avonden echt kouder ..., dus dan zit je sowieso al binnen. Daarom denken wij dat je dan toch echt zuidelijker moet trekken... Portugal misschien? ... Velen blijven in Spanje en Portugal en ook velen nemen de oversteek naar Marokko.  Wij wisten dat we weer naar huis zouden gaan ... en zoals het nu lijkt ..., zal dat dus de jaren die nog gaan komen ... ook zo gaan. Maarrrrrr .... niets is veranderlijker als een mens ..., dus zeggen we nooit ... nooit! Maar zoals al eerder in een Blog is gezegd  ...  "Sinterklaas - Kerst - en Nieuwjaar", zijn fijne dagen om thuis te zijn en dan bedoelen we .... thuis in Nederland!

 

Op dit moment is het hier aardig rustig. Er zijn vandaag heel veel campers vertrokken en er maar een paar voor teruggekomen. En dat zijn geen blijvers ..., zo ziet het er naar uit. Alleen voor een nachtje ... om dan waarschijnlijk verder te reizen.

 

En of wij nog langer dan 1 nachtje staan ..., dat bepalen we morgen  ...

 

 

 

 

giphy2.gif

 

 

 

 

 

 


«   »