Einde in zicht ...

Gepubliceerd op 6 november 2017 22:46

voor nu nog even de warmte ...

 

Het was vandaag weer een mooie zonnige dag ... John voelt zich goed! Had vanmorgen wat verhoging ... tegen de avond 38.5°  en bij het naar bed gaan was dit uit zichzelf gedaald naar 38°    Het gaat dus helemaal goed komen ... Gewoon een griep en gelukkig geen onderliggende nare andere zaken. Kunnen we nog even genieten ..., want de laatste week tikt zo mooi ten einde, want de terugreis ligt nu dichtbij ...

 

Zo rond de 20e november willen we weer thuis zijn. Hier is het nog steeds mooi en warm weer, maar verder naar het noorden liggen de temperaturen al lager. En thuis is het helemaal bibberen ..., want volgens de berichten liggen de temperaturen 's nachts  al tegen het vriespunt aan en overdag onder de 10° . .

 

Raar .... kom je thuis en is Sinterklaas al in Nederland. We zijn hem hier jammer genoeg niet tegengekomen ... , dus leuk dat we die kans in eigen land wel krijgen. En daarna komt de de kerstboom al weer uit de kast ... , dus we gaan in die zin een leuke en gezellige tijd tegemoet en vinden het dan ook weer fijn om thuis te zijn. 

 

De gehele familie komt dan weer in zicht en dat is ook zeker een fijn gegeven.  Weg zijn naar de zon is prachtig en een telefoon is dan gewillig, maar een persoonlijk contact geeft toch net iets meer ... Zeker als het om de snoetjes van de kleinkinderen gaat, al zitten die nu waarschijnlijk uit te kijken naar een verjaardag ..., Sint Maarten en dan Sinterklaas en vinden het heel normaal dat wij weg zijn.

 

Het is fijn dat alles op het thuisfront zijn eigen weg gaat ... en wij daarover geen zorgen hebben. 

 

 

 

 

 

Nog even genieten 

sun-309428_640.png

Van natuurlijke warmte ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


«   »