Temperatuur

Gepubliceerd op 5 november 2017 21:04

En de zon weet van niets ...

 

 

We staan weer in El Altet aan het strand. Gelijk de stoelen naar buiten, want het is prachtig weer ...

 

Gisteren een beetje paniek! Terwijl het zonnetje volop scheen, zat John te bibberen op zijn stoel... Kreeg daardoor even een soort van "Flash back" en liep dan ook gelijk met de thermometer.  38.6° ... Op zich niet echt verontrustend, maar zo begon het de laatste keer ook .... en toen lag hij na een paar uur in het ziekenhuis met 43.2° koorts en was het kantje boord.

 

Gelijk ook zijn suiker en de bloeddruk gemeten, en deze waren voor ons niet verontrustend. Voor de koorts gelijk 2 saridons en een maagtabletje. Deze schenen even te helpen, maar 's avonds kroop de koorts toch weer omhoog. Alles in de camper startklaar gemaakt om zo weg te kunnen rijden, wanneer de koorts richting de 40° zou gaan.

 

Het adres van de dichtstbijzijnde particuliere ziekenhuis in de navigatie gezet en even navraag gedaan of wij zelf de toegangspoort van de camping konden openen. Dit was het geval ..., dus we waren voorbereid. Daar de koorts weer toenam ... John wederom 2 saridons gegeven ... en daar reageerde hij goed op.  Na een transpirerende nacht stond hij vanmorgen met alleen een verhoging (37.6°) op.

 

Gisteren kon hij geen voedsel binnenhouden. Alleen water ... bleef binnen. Gelukkig maar..., want zo kreeg hij wel zijn vocht! Zal dan ook een griepje zijn ... Tenminste ...., dat hopen we ...

 

Vandaag heeft John weer wat kunnen eten, maar vanavond liep de temperatuur toch weer op naar 39.5° Na de eerste tabletten..., zakte dit gelijk iets ... en meneer slaapt nu lekker. Neem aan dat het verder is gezakt en zal dit natúúrlijk voor ikzelf ga slapen nog even controleren ...

 

Hoop dat het morgen allemaal goed zal zijn ... en dat zal ook zo zijn wanneer hij een soort van griep heeft. Maar wanneer er iets anders sluimert..., dan is het beter om morgen te vertrekken en zien dat we andere medicatie kunnen krijgen.  

 

Tot nu toe gaat alles goed ... en dat proberen we zo te houden.

 

 

 

 

 

beterschap008-2.gif

 

 

 

 Update  23.50 uur ....  Temperatuur = 37.2°  

en nu ga ik ook lekker slapen!

 

 

 


«   »