Wanneer je toiletcassete vol is

Gepubliceerd op 10 oktober 2017 20:38

Vandaag opgelost ...

 

We zagen het al aankomen ... en gisteravond was het zover.... Het 1e lampje van het toilet ging branden. Een teken dat het toilet dan bijna vol is en zo zo snel mogelijk geleegd moet worden!

 

Je bent dan nog verwijderd van het 2e lampje ...., want dat betekent dat het cassette echt helemaal vol zit. Wanneer je de cassette er dan uit haalt, dan kan door die beweging er iets aan vocht uitlopen. Een vieze bedoening ... en zeker wanneer je moet gaan rijden naar een Santa Pola waar wij van de week al eerder de cassette hadden gereinigd, dan weet je dat het dan helemaal fout gaat.

 

Daarom hebben wij het gelaten bij het 1e lampje en geen gebruik meer gemaakt van het toilet, want op al die smeerboel zaten wij echt niet te wachten ...

 

Tja ... en wanneer dan zo'n lampje brand ... registreert ons lichaam dan dat wij geen toiletgang  meer moeten maken?  Neeeeeeeee ... ., natuurlijk niet! Alleen moet je dan even in oplossingen denken... en dat hebben wij gedaan ... ennnnn  het werkte perfect!

 

Vanmorgen  was het dus echt tijd om eventjes weer een ritje te maken naar Sante Pola om aldaar de sanitaire reiniging uit te voeren. John ging deze keer ook mee ... en opperde nog om daar dan misschien een nachtje te blijven, zodat ik ook gelijk gebruik kon maken van de wasmachine. Dit heb ik hem maar uit zijn hoofd gepraat, omdat het een warme dag zou worden vandaag en het daar dan echt geen mooie plek zou zijn om de dag te vertoeven.

 

Gezellig! ...., samen op pad en aangekomen in Santa Pola,  waar wij zelfs bij een soort meertje flamingo's gezien. We konden op deze weg niet even stoppen, dus met deze korten aanblik moesten wij het doen.

 

Aangekomen op de camping, kon John met eigen ogen zien ..., dat wij daar geen dag wilden staan. Daarom snel ons ding doen..., waarvoor wij waren gekomen.   Het vuile water eruit, schoon water erin ... en het toilet weer lekker schoon. Wat wil een mens nog meer? Nou....., misschien even douchen? Dat ... kan...., maar dan moet deze niet net bezet zijn. We zouden 1 wasje kunnen draaien en dan weer terugrijden...., maar er was maar 1 wasmachine en deze draaide ook volop.

 

Dus wij hebben maar de € 4, = afgerekend en decamper gestart ...  Op de tablet de Aldi ingetoetst en via de navigatie vonden wij deze ook snel. De parkeerplaatsen waren te  klein om de camper normaal te parkeren en daarom deze maar dwars op deze plaatsen neergezet. Er was geen andere mogelijkheid, want anders zouden we andere auto's blokkeren om er weer uit te kunnen rijden.

 

John bleef in de camper, zodat ik rustig de boodschappen kon doen.... Het was een mooie grote winkel. De boodschappen werden dan ook snel gevonden.  Deze ingeladen en John was blij dat er ook weer ijsjes waren. Wat een weelde ... om gewoon alles te kunnen kopen wat je thuis ook doet. Je hebt echt! een huisje op wielen bij je ...

 

Tevreden zijn we weer teruggereden naar Platja Altet, het plekje waar we al een aantal dagen staan. Ons   plekje was nog vrij ... en onze Nederlandse buren zagen ons al aankomen. De wagen neergezet ... even gepraat ... en vlug de stoelen naar buiten. Zwembroek en badpak aan.... en even later lagen we al weer in de zee.

 

Ja.... hier houden wij het nog wel even vol ... Later een lekkere traktatie gemaakt ... en dit genietend in het zonnetje opgegeten  ...

20171010_165853.jpg

Advocaat met slagroom ..., met een blokje melkchocolade

 

 

Met de zon op onze huid, lezend in een boek...., hebben wij zo deze dag volgemaakt. s' Avonds het journaal, de Wereld draait door en Spoorloos op tv (BVN) kunnen wij weer terugkijken op een volmaakte dag... Ons hoor je dus niet klagen ...

 

images-6.jpg

 

 


«   »