Dom, dom, dom ...

Gepubliceerd op 11 juli 2017 22:53

Water?..., Wij hebben toch een een grote gieter?

Voor de derde keer rijden wij nu een camping op en steeds zeggen we tegen elkaar dat we schoon water in moeten nemen. De eerste keer was het niet zo'n probleem. Wij zouden het maar 1 nachtje gaan proberen en dan konden wij best even water gaan halen met de gieter. 2 x lopen en je had 20 liter in je tank. Genoeg voor toilet, koffie afwas en wat tussendoor ... Dit omdat John gewoon naar het toiletgebouw ging voor alles.

Zelf ben ik daarin gemakkelijk. Zo'n 5 x per dag naar het toilet, tegen 1 x lopen om de tank weer bij te vullen is voor mij de beste optie. Waarom heb je anders een toilet in je camper. Toch voor het gemak? Let wel... zo denk ik erover ... er zijn heel veel mensen die daar anders over denken en dat is dan hun beste optie... ja toch?

Gisteren kwamen wij aan op deze minicamping en de camper stond prachtig op zijn plek. Maar hadden wij eerst water ingenomen? Nee ... helemaal vergeten!  Ach... we zouden toch maar weer 1 nachtje staan, dus dan maar even weer met de gieter lopen. 

 

Slimme-gieter.jpg

 

 

 

          We hebben deze ... "Slimme gieter" genaamd ...

 

 

 

 

3 x hebben wij gelopen om het water in de camper op peil te houden ...  En verder hebben wij lekker in het zonnetje gezeten, camping verkennen en bezoek gehad. Bezoek gehad? Ja ...  en dat was heel leuk!

Vanmorgen lummelden wij wat aan... oftewel ... ik deed dat...   We hoefden even niets. John had zich al gedoucht op de camping en ik was nog niet aangekleed. Gewoon even pas op de plaats ..., na de drukke dagen. Wel al lekker gegeten en koffie gedronken... en was een beetje in de keuken bezig...

Hallooooo werd er opeens gezegd en daar stond mijn zus met de fiets. We stonden maar een aantal km van haar huis, dus ze wilde even bij ons kijken hoe mooi wij stonden. En dan ook even deze camping bekijken. Ze rijden hier vaak voorbij..., maar waren hier op de camping nog nooit geweest. Ze was verbaasd om te zien dat het hier zo mooi was ... nooit geweten ...  Even wat gedronken en geklets en toen moest ze al weer gaan, want zij eten 's middags  warm. (Had mij intussenen wel snel even gewassen en aangekleed)

's Middags foto's genomen en praatjes gemaakt net andere gasten hier... Leuke, vriendelijke mensen. Wij zijn de enige met een camper de anderen staan hier met een caravan voor vast. Van april t/m oktober voor een prijs van zo'n 800 euro. Voor  zo'n mooie ruime plek is dat niet duur ... 

 

20170711_134052-2.jpg

Ruime ingang voor het huis van de camping. (Vriendelijke man, die niet moeilijk doet)

20170711_131817.jpg

Een mooie plas met  heel schoon water ... waar je op een zomerse dag heerlijk kunt zwemmen.

                        20170711_132332.jpg

Mooie ruime plekken, tussen het groen van verschillende soorten bomen

 

20170711_132527-1.jpg  20170711_132555.jpg

Toilet/douche gebouwtje + schoon water inname en de cassette (toilet) inname 

 

Geen grote gebouwen niet vele douches en toiletten, maar alles is er ... voor de prijs van € 15,= all-in voor 2 personen + camper

 

Deze camping bevalt ons wel, alleen hadden wij afgesproken om bij mijn broer en schoonzus langs te gaan. Daarom de camper gestart. Tegen de eigenaar gezegd dat wij terug zouden komen voor een paar dagen en de korte reis naar mijn broer genomen. Mijn nichtje (zijn dochter) was er ook even. Leuk!  

Gezellig gezeten, hapje drankje..., samen met mijn broer op de fiets boodschappen gedaan en gelijk ingeruimd in de camper. Nog even gezellig gezeten en toen de terug naar de camping  gereden. Van de voren afgesproken dat wij bij binnenkomst gelijk schoon water zouden tanken ..., omdat wij meerdere dagen zouden staan en ik wilde ook graag de douche in de camper uitproberen. Tja... en dan heb je aan een gietertje water niets ...

 

Terug op de camping de camper  keurig op zijn plaats neergezet. Stoelen en tafel baar buiten gezet en toen viel het kwartje ... DOM DOM DOM ... Weer geen schoon water getankt!!!  en daar liep ik dan weer met mijn gietertje. Hoe dom kun je zijn? ... Zullen wij het ooit nog leren???

7664375_gL6Dr.gif


«   »