Joepieeeeeee..... !!!

Gepubliceerd op 5 juli 2017 21:56

John is gelukkig weer thuis (afgelopen maandag) en het gaat goed! ennn de camper kan worden opgehaald...

Het heeft zo moeten zijn... alvorens onze camperreis zou beginnen en John steeds vermoeider werd, was het vrijdag raak! Naar het ziekenhuis... (zie verslag hieronder)

Een engeltje op zijn schouder heeft gezorgd dat hij even helemaal geresiveerd ging worden, voordat wij aan ons camperavontuur zouden gaan beginnen. En wat ben ik daar blij om...., want het was waarschijnlijk helemaal verkeerd gegaan...  En nu?..., nu zijn wij weer helemaal on-the-camper.... en konden wij beiden genieten van het telefoontje dat wij vanmorgen laat kregen....

Ze waren bezig om de laatste hand aan onze camper te leggen. Het fietsenrek met oprijgoot moest nog geplaatst worden. Morgen dan een schoonmaakbeurt  en dan zou de camper klaar zijn!

Eventueel zouden wij de camper dan vrijdag op kunnen halen. Wanneer wij in staat waren om zo snel te handelen, en of wij daar dan om 11.00 uur konden zijn? Dit omdat ze wel een halve dag kwijt zijn om alles goed aan ons uit te leggen...

Of wij zo snel konden handelen??? Natuuuuuuurlijk... kunnen wij dat!!! Daarom de afspraak vastgelegd en Koen zou alles in orde maken.  Aankoopnota naar de verzekering en de fiat om de verzekering in te laten gaan per ingaande en/of wij het rijbewijs mee wilden nemen. Dan konden zij ter plaatse de papieren voor de wegenbelasting in orde maken.

Geen probleem.... wij zullen er zijn!  en alle papieren meenemen....

Hectisch...., want toen begon voor ons het geregel. We waren er vorige week al helemaal klaar voor... John zou thuis blijven en ik zou met de trein er naar toe gaan. Dit omdat John gewoon te moe was om de reis naar Brabant te maken met alles erom heen.  Maar nu John helemaal een up-date gehad heeft in het ziekenhuis is hij gelukkig weer in staat om er weer helemaal voor te gaan.  

Oké.., hoe gaan wij dat doen.... Samen met de trein... Overstappen in Utrecht.... dan van perron 8 naar perron 18 lopen in 12 minuten. Redden wij dat?  Natúúrlijk wilden wij heel graag samen de camper ophalen..., maar wanneer je niet goed weet of 12 minuten wel haalbaar is om van perron te wisselen en ook eerst in Leeuwarden al moeten overstappen..., was dat niet het allemaal een beetje teveel gevraagd voor John? Als we het allemaal al voor elkaar zouden krijgen, dan zou John doodmoe bij Witoma aankomen.... Dus de trein voor ons beiden was geen goede oplossing. 

Daarom een belletje naar mijn broer... of hij vrijdag iets had? Nee... hij had vrijdag niets.... zou je dan eventueel??? Of hij dan eventuééééééél??? Heel graag zelfs...., dan kon hij eindelijk eens iets voor ons doen!!! Ooooooo... geweldig!.... Lieffffff... wat een schat! 

Hij moet eerst een uur rijden om bij ons te zijn en dan samen naar Rosmalen.... Wij kijken er naar uit....! 


«   »