En waar staan we ... ?

Gepubliceerd op 17 oktober 2018 00:00

"Socrates"

In Villaricos ...! Het was vandaag een prachtige dag. De zon scheen volop ... en de warmte deed ons goed. John ging weer meerdere keren het water in en ook de buren waren weer druk aan het snorkelen.  Zelf ging ik het water niet in ... Heb mijn wonden nog maar eens goed verzorgd, omdat de vinger toch wat ging ontsteken.

Zowel mijn voeten en mijn hand in warm water met wat zout en wasmiddel ...  Steeds druk uitgeoefend op de nagel, waardoor er een soort van bloed onder vandaan kwam.  Alles werd mooi zacht en schoon ... Daarna verbonden net een speciaal gaasje, na er eerst zalf op te hebben gedaan. Een pleister erover en alles was keurig verzorgd. Het kloppen van de vinger is over ... en het doet minder pijn. Zo ook de teen van de voet verzorgd,  al had ik hier minder pijn aan.

Vandaar dat ik het water niet inging en fijn bij de camper bleef. Wat puzzelen,  van de zon genieten en ook het bed alvast verschoond. Zo kunnen we alle was op doorreis bij de Repsol-tankstation in Torrevieja wassen. Alles staat gepland. Alleen weten we niet wat het weer gaat doen. Ze hebben het over regen en onweer, zowel hier als in Alicante.  Een paar dagen lang ... 

In Alicante op onze vertrouwde plek hoef je dan niet te gaan staan, omdat het daar dan een blubberbende wordt. Als het tegenzit ..., dan rijden we ons daar vast.

Hier blijven staan? is een optie ..., maar ook geen leuk vooruitzicht.  Ach ... We twijfelen nog ..., want vandaag hadden ze voor Alicante ook al regen voorspeld,  maar onze vrienden van vorig jaar ("Bieleveld") zijn nu in Alicante en via de Whatsapp deelden zij ons mee dat het prachtig weer was vandaag.

Ach ... We slapen er eerst maar weer een nachtje over. Wel alvast een foto gemaakt zoals we 's avonds de lichtjes hier van Villaricos zien ...

 

Foto uit de hand, met de tablet ... (m.a.w. ... geen strakke foto)

 

Wat is wijsheid?


«   »