Kleine stapjes...

Gepubliceerd op 27 september 2018 23:14

Het bleef de hele nacht hard waaien en vandaag ook. Gelukkig was het geen koude wind en konden we  in een shirtje en korte broek blijven lopen. De zee was heel onstuimig en de golven kwamen achter elkaar binnenrollen, vandaar dat we de zee. . maar de zee hebben gelaten.

De campers naast ons vertrokken één  voor één en toen stonden wij nog alleen ...  Op zich niet erg ..., ware het niet dat de Guardia Civil weer langsreed. Kwam net de camper uit, omdat ik John even wilde gaan filmen. Hij had een stuk langs het strand gelopen en was druk in de weer.  Zijn conditie gaat met stapjes vooruit ...

Op het moment dat ik dus de camper uitkwam, kwam een vrouw van de overkant naar mij toelopen en vertelde mij dat de Guardia Civiel opdracht gaf dat wij de camper naar achteren moesten plaatsen ..  Daarbij keek ik even naar de agent en herkende hem gelijk als de kleine vriendelijkste van de vorige keer. Stak mijn hand omhoog en gebaarde dat we de camper zouden verplaatsen. We hadden dus mazzel ... Hij was alleen. Wanneer het die andere agent was geweest, dan hadden we waarschijnlijk allemaal weer moeten vertrekken, omdat wij als enigste aan de verkeerde kant stonden.

We hebben de dag rustig doorgebracht en hebben onze stoelen maar achter de camper gezet om uit de wind te zitten, maar wel in de zon. Dit werd mij op een gegeven moment te warm ...  Vandaar dat deze plaats even ingeruild werd om een heerlijk slaapmomentje te hebben in de camper.

Hier en daar weer wat gepraat ... Aan de linkerkant van ons staan 2 campers uit Nederland en rechts verderop staat er nog 1. Allen leuke mensen ...  , waar je eventjes gewoon mee kunt praten.

Vanavond nam de wind iets af ... en voor morgen wordt er beter weer voorspeld. 

 

 

We zullen het zien ...


«   »