Laatste dag

Gepubliceerd op 25 september 2018 00:00

Bijna oktober en voor je het weet

is het november 

Vandaag is het onze laatste dag in Roquetas de Mar. Rustig aan de koffie ... en natuurlijk naar het strand.

Er stond veel wind  ... Heerlijk!, want het was een warme wind ..., maar de zon heeft dan geen vat op je qua warmte.  Hier wordt je in feite het bruinst van ... of wanneer je huid nog niet aan de zon gewend is ... kun je hiermee lekker verbranden.

John liep keurig met zijn nieuwe tasje naar het strand. Alles heeft hij zo bij de hand ... en ik ook, want er is ruimte zat voor twee.

Jammer dat de zee door de wind ook heel onstuimig was. Hoge golven ...  Vooraan kon je je nog wel opfrissen in de aanstormende golven, maar we zijn er maar niet ingegaan.

Rond 17.00 uur ben ik teruggegaan naar de camper . Alvast de wc even verschonen, wat schoon water aanvullen en daarna nog naar de wasserette. 

Alles zit weer schoon en droog in de kast. John heeft de vuilwatertank leeggemaakt en ook schoon water bijgevuld. Zo zijn we morgen startklaar om te vertrekken, met een volle en lege tank.  Zelfs onze diesel- en gastank zitten nog vol!  Morgen dan  alleen nog even bij de super langs en kunnen we langzaam aan omhoog klimmen naar het noorden.

We hopen nog op een leuke plaats uit te komen ... om ook daar weer een tijdje te kunnen staan alvorens wij doortrekken naar onze eindplaats ... Alicante. 

Het einde komt langzaam in zicht ..., al hebben wij nog een ruime maand voor de boeg. 

 

 

 

De tijd gaat snel ...


«   »