Cadeautje ...

Gepubliceerd op 24 september 2018 23:29

Het is leuk om een cadeautje te krijgen ...., maar het is ook superleuk om een cadeautje te geven. En zo gebeurde vandaag ...

Moest vandaag weer eens naar de winkel ... en besloot om dit keer naar het grote winkelcentrum te gaan. Kon ik nog even gaan snuffelen en dan ook gelijk mijn boodschappen meenemen. Thuis had ik nog tegen John gezegd dat we ook nieuwe puzzelboekje moesten hebben, want de mijne is vol en John is er ook bijna doorheen.

In het centrum ging ik gelijk even naar de Primark. Een paar broeken gepast, omdat deze wel erg goedkoop waren en ik zeker wist dat er daarvoor in Nederland zeker veel meer voor betaald moest worden. Jammer genoeg stonden de zakken bij een van de broeken iets open en bij de andere liet er ergens iets los. Was dan ook gelijk genezen ... en verliet de winkel ...

Daarop ging ik gelijk door naar de supermarkt anex groot warenhuis. Liep een beetje te neuzen door alle schappen heen. Mijn god ..., wat hebben ze daar veel te koop.

Zo kwam ik ook bij een stelling campingartikelen ... en zag een tas liggen. Oooo. ., misschien wel handig voor op het strand en onderin de tas zat een apart vak, dat een koelvak was. Ideaal ..., want het was een vrij groot vak.

Even verderop af nog een leuke tas. Deze was kleiner ..., maar het was ook een koeltas met ook nog wat vakjes voor andere zaken. Hier zag ik John al echt mee lopen. Wanneer hij dan al vast naar het strand gaat ..., kan hij toch wat drinken etc koud houden.  In een nadere inspectie ..., bleek de grotere tas het koelvak de zaken 3 uur koud te houden en de kleinere tas zelf 9 uur. 

Tja wanneer je naar het strand gaat is 3 uur wel erg kort. Je wilt toch graag dat het de hele tijd dat je op het strand bent de zaken koel blijven.  Daarbij viel de grotere tas af ..., al was deze wel veel goedkoper.  Nog eventjes nadenken ... en zag daarbij weer John voor mij. Ja! ... deze tas is echt mooi! Stevig, en ook nog eens een héél nette tas wanneer een man daarmee naar het strand gaat. Niet te groot, maar gewoon een kleine net te tas, waar met gemak een zijn spulletjes en drinken in meegenomen kon worden.

Daarna vlug door de super ...heen. Daarbij ook  melk uit de koeling, koek met frisse vulling en mars gekocht en alles afgerekend. Terug in de camper, vlug wat blikjes fris in de vriezer gelegd.  Nu kon ik mij rustig omkleden...  Daarna de tas gevuld met alle koude zaken (melk, blikjes) + de mars (2 stuks) en de lekkere koeken (ook voor mij natuurlijk))

John zat al op het strand ... met nu nog het drinken dat al warm geworden was in de zon. Met een "Big Smile" gaf ik de gevulde tas aan John ... Een cadeautje ..., speciaal voor jou ...

Voorkant 

Achterkant is ook een vak met klittenband

en aan beide zijkanten nog "net"-vakjes

Middenvak met 2 compartimenten

Alleen ..., waren de nieuwe puzzelboekjes ... vergeten


«   »