2e x shoppingtime!

Gepubliceerd op 11 september 2018 00:00

Vanmorgen was het bewolkt. Dat hadden wij eerlijk gezegd niet verwacht. Volgens de berichten zou de zon schijnen. 

Maar niet getreurd ... wij gingen toch niet naar het strand, want onze fietsen stonden al weer snel buiten om voor de 2e keer te gaan shoppen. Joan wil heel graag nieuwe schoenen.  Ze heeft een schoenentic .

In feite hoef ik eigenlijk niets ..., maar je weet maar nooit. Loop ik tegen iets aan ..., dan laat ik het niet liggen of het moet al duur zijn.  Een korte broek zou nog wel leuk zijn, maar gezien de winkels  al weer vol hangen met winterkleding zie je niet snel nog ergens een mooie korte broek.

Eerst zaten we nog even gezellig met de mannen en rond een uur of elf stapten wij op de fiets. Eerst naar het centrum, want daar waren voldoende  winkels. Zowel voor schoenen en voor kleding.

En ja hoor ...  we waren al bij een aantal zaken binnen geweest  (Steeds de fiets aan de ketting leggen) tot we bij een hele mooie schoenenzaak kwamen die ook nog uitverkoop had op de zomerschoenen. Alles binnen was rond de 10 euro. Precies de schoenen die Joan heel leuk vindt. Nou ... dan moet je haast wel slagen!

 

Nou nee dus ... Haar maat zat er vaak niet meer tussen ... of ze liep er scheef op of ze waren te ruim om de voet. Het meeste waren de mooi nu net niet in haar maat. Jammer ... dus verlieten we de zaak.

Omdat we dé fiets al meerdere malen hadden vastgezet,  kwamen we op het idee om de fiets te laten staan en lopend verder te gaan.  Al snel zagen we een kledingwinkel. Hup wij naar binnen.  

Zag gelijk een mooie korte broek.  Rood en ook in de kleur beige.  Wilde wel eens rood proberen en ook omdat de beige kleur in maart 44 was een de rode in 42. Nu wist ik eigenlijk wel dat je bij de Spaanse maten een maat groter moest nemen, maar mijn geest was op dat moment nog niet toe aan maat 44. Daarom met maat 42 het pashokje in. Kon deze met geen mogelijkheid dicht krijgen.

Intussen had Joan de maat 44 meegenomen en ook zei kwam het pashokje uit met de mededeling dat het te klein was. Jammer voor haar, maar dan had ik nog een kans om toch mijn oude vertrouwde kleur te gaan passen,  want vond de rode ...., buiten dat hij te klein was ... mij ook absoluut niet staan.

De beige zat mij als gegoten en deze dan ook gekocht. Verder konden we in deze winkel niet slagen, dus op naar de volgende ... en intussen vroegen wij ons af of de mannen al op het strand zouden liggen. Wij dachten van niet ..., want de zon was er nog niet echt, al dat dat niet af van onze transpiratievocht, want het was gewoonweg heel warm!

We liepen een tassenwinkel binnen ... Tjonge wat een mooi spul. Zag dan ook een prachtige tas staan ... Zou hem ook graag willen kopen, maar het prijskaartje was wel  in de 80 euro. Voor zo'n mooie leren tas niet duur ..., maar om dit zomaar even te kopen, terwijl je niets van plan was om te gaan kopen is dan toch wel erg veel.

Daarna kwamen we weer bij een schoenenwinkel. Zag gelijk voor mijzelf een paar leuke schoenen staan en deze werden dan ook even gepast. Wow ... Ze zaten goed en stonden mooi ... Ook deze werd afgerekend. Joan kon niet slagen ... Sneu ..., want zij wilde zo graag schoenen.

Verder maar weer ... Een kledingwinkel, waar ze naast de winterkleding ook nog rekken had en staan met zomerkoopjes. Een rek vol met kleding voor 8 euro.  Een rek met 10 euro ... 25 euro en 49 euro. 

Natuurlijk werd er eerst gekeken in het rek van 8 euro. Vond daar een leuk shirtje, maar het stond mij 'bleek'  Ook nog een soort van korte broek, waar je ook van kunt zeggen het lijkt wel of je een rok draagt. Kijkend in de spiegel, vond ik het toch niet bij mij passen. Joan ging het proberen en haar stond het heel leuk. Misschien toch net even wat langere benen?

Daarna nam ze er nog een witte korte broek uit en deze zat haar perfect! Daarom heeft ze gelijk deze.dezelfde witte korte broek van  het rek gehaald om ook deze te kopen. Ook een leuke tas werd er nog even door haar gekocht, maar deze was dan ook geen 80 euro. (15 euro)

 

Zelf zag ik een mooie riem  ... Naast de bruine die ik heel mooi vond, hebben  we toch voor de zwarte gekozen. Verder nog een mooi shirt, die al bij de wintercollectie hoorde en ik ook als zodanig thuis zal gaan dragen. Weer geslaagd en nu ook Joan ... Dat deed mij goed.

Nog even binnen geweest bij de Chinees ,  daar daar dit keer niets gekocht.... 

Op een terrasje samen wat gedronken

Daarna op naar de Primark. Dat was dit  keer een fiasco. Allemaal winter kleding ...

Ook daar in het grote winkelcentrum verschillende schoenenwinkels bezocht, maar Joan vond in deze niet wat ze zocht.

Ook de kledingwinkels daar waren vol met winterkleding. Dat hebben we hier niet nodig,  dus hebben wij daar ook geen tijd aan besteed.

Nog even naar de " Carrefour"  Vlug een paar boodschapjes om daarna vlug terug te fietsen naar onze mannen. Het was inmiddels al 15.30 uur.

John zat op een bankje op de promenade. Luid klappende ... verwelkomde hij ons. (Met andere woorden ... jullie hebben het knap lang vol gehouden)

Had voor hem een grote zak met snoep meegenomen.

Richard was bij de camper. Hij had de panelen schoongemaakt en even gefietst. 

Vlug naar onze camper en daar zag ik dat John de grootste ventilator al gebruik had. Boven zijn bed had hij het geïnstalleerd  ... Hij had van 12 tot 15.00 uur geslapen ... Daarna gedoucht en hij zat net op het bankje toen wij thuiskwamen

Alles wat ik had gekocht . .vond hij mooi ...en de snoep  ons hij héérlijk 

En ik? Ik vond het een geslaagde dag . Was en ben blij met mijn nieuwe aankopen ...!

 

 

En John ook!!!

Mijn aankopen ... 


«   »