Weersvoorspellingen ...

Gepubliceerd op 9 september 2018 00:00

We hebben goed geslapen vannacht.  Tegen 6.00 uur niets aan wind, regen of onweer dat ons wakker maakte en rond een uur of 8.00 uur stond wij op de normale tijd naast ons bed. 

De zon was nergens te bekennen ...  Alleen waren er donkere wolken te zien. Dan weer voor ons, aan de rechterzijde van ons of weer achter ons ... Maar al wat er kwam? Geen regen ...

We zaten buiten ... en hebben gezellig zitten kletsen met onze Engelse buren ..  Ennn gelezen, want mijn boek is bijna ten einde.  Bijna uit ... en het blijft spannend!

Rond een uur of 12 werd de lucht weer erg donker en zagen we een paar vreemde wolken. Zou ... dát ... hét dan zíjn?  Heb deze lucht dan ook even gefilmd ...  en daarvan een foto getrokken.

Links aan de horizon, zijn geen bergen ..., maar een skyline van wolken 

Ook van deze wolken hebben wij geen regen gehad. 

 

Zo rond een uur of twee begon het lichtelijk te regenen en rond een uur of vijf hebben wij geloof ik nog een paar druppen gehad. Het weerhield sommige Spaanse campermensen er niet van om toch even naar de zee te gaan,  want ook de zon was even gaan schijnen.

De laatste regen ..., waren dan ook alleen deze paar druppen ...

Ondanks dat wij niet naar de zee zijn geweest, hebben wij een ontzettend gezellige dag gehad met onze buren ... Hij zit vol met humor .. Een humor, die je in eerste instantie even door moet  krijgen. En omdat we de hele dag Engels spreken is het ook goed voor ons om deze taal weer eigen te maken.

Joan was even naar de Lidl geweest  (zondags open) en nam een stokbrood voor mij mee

's Avonds hebben wij ook zoveel mogelijk buiten gezeten ...  Af en toe even in de de camper voor wat eten, het journaal en dan weer naar buiten. Op een klein beetje regen na ... hebben wij dus niets van een storm of wat dan ook gemerkt. Dit terwijl er gisteren bij Almeria (Een grote plaats even verderop) er een weeralarm was weergegeven.

Het lijkt Nederland wél  ... ook hier kunnen ze geen weersvoorspellingen dóen 

 

 

Een geluk voor ons ...


«   »