Fit en monter ...

Gepubliceerd op 14 augustus 2018 23:00

Het extra pilletje van gisteravond heeft John goed gedaan. Hij had goed geslapen en stond vanmorgen, zonder koorts ..., fit en monter op.

Nú is het gewoon een kwestie van de dagelijkse pillen slikken. Geen extra meer, maar gewoon de voorgeschreven 2 per dag. Antibiotica ... is en blijft een wondermiddel!

Vanmorgen wel rustig aan gedaan en vanmiddag naar het strand. Alleen waren de golven te hoog voor ons om het water in te gaan. John heeft nog een poging gedaan ..., maar verder dan op een steen zitten  ... kwam hij niet. Wel kwam hij daar nat en fris van terug.

Voor mijzelf heb ik de zon vandaag gemeden en ben lekker onder de parasol blijven zitten. Met het windje ..., dat dan onder de parasol door waait is het dan heel goed te doen. Geen last van de warmte of wat dan ook ...

Door de hoge golven waren er niet veel mensen op het strand. Een aantal hadden de moed om het water in te gaan en 1 man dacht dat hij er ook zomaar even in kon gaan. Maar naar een hevige val ..., hebben wij hem geen 2e poging zien wagen ...

Ook geen honden in het water dit keer ... Alleen wat wandelen langs het water om soms net door de uitlopende golf nog wat nat te worden. Gelukkig dat iedereen allert is ... op deze golven.

 

en zo ook wij ...


«   »