Zoek de 5 verschillen ...

Gepubliceerd op 10 juli 2018 23:12

Jammer ..., maar wij hebben vandaag niet zoveel te vertellen. 

In ons camperleven gaat het er rustig aan toe. .  Dit omdat wij niet overal naar toe gaan om van alles te bezichtigen en daarom geen foto's van grote kerken, beelden etc etc ...

Wij leven en beetje zoals thuis.  Opstaan, eten, wassen en aankleden en thuis doen we dan bijna niets en hier ook niet 🤣🤣🤣

Het verschil zit hem in de buren.  Deze wisselen hier heel vaak een thuis niet ... en spreken ze thuis af en toe Fries als anderstalig ... op dit moment is het Spaans wat de klok slaat.  Met als afwisseling ...  wat Fransen.

Wij hebben nog het geluk dat er een paar campers van ons verwijderd,  Nederlanders staan .., want sinds wij verder naar het zuiden zijn getrokken zijn deze mederlanders moeilijk te vinden, zoals ook onze zuiderburen ... de Belgen.

Deze hebben we zolang we hier staan naast ons gehad,  alleen ... waren dit geen echte Belgen.  Zij was Spaans en hij een Fries ... Lieve en gemakkelijke mensen, die hier naartoe waren gekomen om veelvuldig bij de Spaanse familie te zijn. 

Vanmorgen .. afscheid van ze genomen,  want de familiepret is voorbij.  Vanmorgen gingen ze daar nog even langs en dan op weg richting huis. Maandag moet er weer gewerkt worden.  In alle rust kunnen ze dus terugrijden ... Goed reis! 

En  verder moeten we net als thuis boodschappen doen en dat doen we hier ook ..., zoals ook vandaag weer. 

Omdat hier zoveel winkels zijn ... liep ik ook even weer binnen bij de goedkope kledingwinkel.  Wilde graag voor mijzelf en paar shirtjes scoren. Ennnnnn .... dat is mij gelukt!  2 shirtjes gekocht à € 6,= het stuk.  Heerlijke luchtige dingetjes, die ook snel te wassen zijn en ook zo weer droog. 

Ook nog een soort van draai- voetje voor de grote parasol gekocht (zag dat vele Spanjaarden dit hebben), zodat je de parasol beter vast kunt zetten in het zand op het strand.

 

 

Ja ja ... wij worden al echte camperaars

het echte ...  "Thuis in den Vreemde"


«   »