Voetbal

Gepubliceerd op 3 juli 2018 23:39

Wat?? ... schijnt de zon niet ...? Zo stonden we vanmorgen op ... geen zon dit keer! Rustig ons ontbijtje en de koffie smaakte ook heerlijk. Gelukkig kwam de zon zo rond tienen weer te voorschijn en werd het weer een warme dag. 

Na gisteren waren we even wat huiverig om het water in te gaan ..., maar dit keer was het zoals we gewoon zijn weer heerlijk.  Vraag me niet hoe het kan ..., maar het zal ongetwijfeld met de stroming te maken hebben.  We zaten maar net weer in de zon of we zochten al weer verkoeling.  Even kwam er een velle wind opzetten, maar die verdween ook net zo snel weer. 

Verder hebben we niet veel gedaan vandaag.  Even terug naar de camper en dan  weer terug naar het strand ... Het was er druk met kinderen.  Laatste schooldag? Of gewoon een zwemuitje? We weten het niet ...

Nog even wat boodschappen gedaan en vanavond de buren geluk gewenst met de voetbalwedstrijd. (Engelsen)  Zij gingen even een gelegenheid opzoeken om het op een groot scherm te kunnen bekijken. Zij voor de wedstrijd en hij voor het bier. 

Ook zij hebben hun huis verkocht en wonen nu permanent in de camper ...

Rond 23.15uur kwamen ze weer thuis ...  Zij was door het dolle heen en hij was een beetje depri. De hele avond hadden de  'mosquitoes' het op hem gemunt.  Hij was dan ook blij dat  de wedstrijd voorbij was. Zaterdag een nieuwe gelegenheid opzoeken, want speelt Engeland weer.  Morgen zijn ze van plan om verder te reizen ...

 

En wij?

John kijkt de hoogtepunten in het journaal

en ik ... ik kijk geen voetbal ...


«   »