7 km verder ...

Gepubliceerd op 18 juni 2018 00:00

We hebben heerlijk geslapen en vanmorgen zaten we weer snel buiten. Het is een prachtige plek, maar ook hier staan borden dat je er niet mag camperen. Overdag hoef je  je er dus geen zorgen overmaken, want in feite ben je dan gewoon een dagrecreant.  Het was warm en voor het eerst moesten wij dan ook echt de slippers of schoentjes aan om over het strand naar de zee te lopen. Het was anders te heet onder je voeten. 

Meerdere keren zaten we dan ook in het water ...  Er liepen heel wat mensen over het strand heen en weer en de meesten waren van top tot teen ... helemáál bruin.  Ja ja ... helemáál , want we konden geen stukje kleding ontdekken. We staan bij het plaatsje waar naaktrecreatie heel normaal is. Even verderop is zelfs een wijk en hotel voor naakrecreanten.

Ook vele auto's reden af en aan ...  Achter ons staan er meerdere bomen. Een heel stuk langs het strand, dus wij denken dat er vele homo ontmoetingen plaatsvinden op dat stuk.  

 

Zelf ook een stuk langs het strand gelopen tot aan het einde van de bomenrij, waarachter er weer meloenenvelden waren. De meloenen waren al geraapt, maar toch waren er nog wat kleintjes blijven liggen. Tja ..., wat doe je dan? Laten liggen? Nee ... toch? 

Nou dat deed ik dus ook niet en heb er dan ook 3 stuks opgepakt om mee terug naar de camper te nemen.  Het strand liep gewoon door naast deze velden ... en ook kon je daar gewoon met de auto komen. Een eind verderop waren er weer een aantal bomen, waarbij je ook heel mooi kon staan.

Rond een uur of 5 nog een laatste rondje zee ..., althans voor mij, want wilde nog even op de fiets naar de winkel. 

Rond een uur of 6 reed ik dan ook mijn fiets het terrein af op zoek naar een winkel. Bij de rotonde zag ik een politieauto van de andere kant komen, maar sloeg er verder geen acht op.

Al snel had ik de supermarkt gevonden en de de mensen uit Friesland hadden niets te veel gezegd. Het was een mooie grote winkel waar je van alles kon kopen. Met volle fietstassen reed ik dan ook weer richting camper. In de verte zag ik de campers al staan ... dus geen politie geweest. Onze buurman stond er nog ...

Toen ik wat dichterbij kwam, zag ik dat de tafel opgeruimd was en de stoelen tegen de camper stonden ... Toch foute boel?

John stond mij met een lachend gezicht op te wachten. Toen ik nog maar net weg was, was de lokale politie langs geweest, waarvan eentje nogal een opstandige was. Hij had John gesommeerd om direkt weg te gaan. De andere agent was vriendelijk ... en John legde dan ook aan hem uit dat hij eerst op mij moest wachten. Dat ik boodschappen aan het doen was.  De andere had daar geen boodschap aan ... verstond geen woord Engels en bleef maar drammen. Totdat hij zijn zijn stoma's zag ... Toen werd hij wat milder.  

John had de vriendelijke agent een hand gegeven en tegen hem gezegd dat wij straks weg zouden rijden. De andere heeft hij geen hand gegeven ...

We hebben de camper gestart en staan nu goed 7 km verder.  Weer op een mooi plek. Achter ons staat een mooi nieuwe groot hotel en we staan nu in het plaatsje " Vista de Los Ángeles-Rumina"

Hier staan geen borden van verboden te kamperen ... De 2 vorige stranden waren subliem ... , maar al is het strand voor ons nu iets minder mooi ...

 

We staan toch weer op een daalders plekje ...!


«   »