Op zoek naar mijn slippers?

Gepubliceerd op 30 mei 2018 23:36

Wederom een mooie  zonnige dag, dat vanmorgen begon net weinig wind. We zaten dan ook gelijk buiten ...  en zaten ook snel in het water ...

Als kleine kinderen speel je dan met de golven. Zo zijn ze er en dan een tijdje weer niet ... Had dit graag willen "vangen" op mijn camera. Heb je deze aan staan ... géén golven. Zet je deze uit of kijk je  de andere kant op ..., word je overvallen door een golf.  Maarrrŕ ... we hebben weer veel gelachen ... 

Maarrr ...,  zoals het vaak gebeurd komt er in de middag meer wind opzetten. Ook was de zon af en toe even weg ... , maar gelukkig hebben we geen regen gehad.  

We zijn even gaan liggen en John zat al eerder weer buiten ...  Even later stond ik weer naast mijn bed.. en was op zoek naar mijn slippers. Nahhhh ..., wat raar.  "Hier zet ik ze toch altijd neer?" , maar ze stonden er niet ... Nu is de camper niet zo groot, maar als je iets kwijt bent, dan loop je toch mooi te zoeken ... en langer dan je lief is. Ook begin je aan jezelf te twijfelen en kijk je soms wel 2 of 3x op dezelfde plaats. Maar niks ... helemaal niks! Geen slipper te zien!

Op het laatst stond ik dan ook in de deur en zei tegen John ...  "Ben mijn slippers kwijt" waarop het geijkte antwoord van John ... "Jij bent altijd van alles kwijt" En als ik hem dan niet tijdig in de rede val, dan komt er een hele opsomming.

Gelaten liep ik de trap af en mompelde ..."Nou ..., dan doe ik de jouwe wel even aan"   Terwijl ik mijn voet in 1 van de slippers van John stak  ..., zag ik in mijn ooghoek dat John zelf zijn slippers aanhad . Hoe kon dit nou? 

En toen volgde mijn lachsalvo ...    John begreep nog niet waarom ..., maar daar kwam hij al snel achter. Hortend en stotend vertelde ik hem dat hij met zijn grote voeten met maat 46 ... in mijn slippers van maatje 39 zat ... Niet te geloven dat hij zijn voeten hierin had gewurmd en dan totaal niets door heeft gehad.

 

Ach ... de ouderdom begint vroeg ...


«   »