Van 10 naar 18.5 en weer terug ... ( + Video )

Gepubliceerd op 30 april 2018 23:52

Nou ... niet echt! ?

Na de vele regen van gisteren, stonden wij vanmorgen vol goede moed weer op ... en het zonnetje scheen niet eens!  Gisteravond waren er vele campers bijgekomen en toen wij zo rond 8.45 uur opstonden, waren er al weer campers verdwenen. Wij denken dat dat de mensen zijn die zo snel mogelijk naar Spanje rijden, met tussenstops om te slapen. 

Wij hebben gelukkig de tijd en op het moment dat wij ging rijden, schrokken wij wel dat het al 11.30 uur was. Tja ... dat was nu ook weer niet de bedoeling.

Weer kwamen wij bij de bewuste brug ... en al wisten we dat we er al een keer zonder kleerscheuren onderdoor waren gereden, toch stapte John voor de zekerheid nog even uit ... en loodste mij veilig onder de brug door. 

We hadden Perpignan in de navigatie ingetoetst . Dit keer reden wij niet dwars door Montpellier..., maar loodste de navi om erom heen. Of dit nu korter of sneller is? Wij weten het niet , maar volgden de weg die ons werd voorgedragen. En alles ging goed ..., op een paar kleine missers na ...

De zon ging weer schijnen en de temperatuur liep op. Zo begonnen we vanmorgen net 10° en onderweg was het 18.5°. Dat gaf ons toch weer een kik. Straks nog lekker even in de zon zitten ...

Voordat we de Alpen doorgaan, keken we uit naar een camping ... en dit weer zonder tablet. Gisteren veel moeite hiermee .... en nu stond het  ene, na het andere bordje met 'camping' voor onze neus. Zo  kwamen we ook uit bij de camping waar we nu staan .... in La Palme.  Dit was de 3e camping, want de 1e  waar we naar toegingen was een Nudistencamping en dat hebben we maar niet gedaan ... ?

De 2e camping   moest je met een Credit- of Masterkaart betalen. We probeerden het en toen vroeg het apparaat naar weer een soort pasje ... Tja ... en die hadden wij niet. Camper gekeerd en weer terug naar de officiële route.. toen zagen we nog deze camping. Op één weg dus 3 campings. 

Camper geplaats ...  en dan het zonnetje in . Jammer ... , want die was er inmiddels al niet meer. En de temperatuur? Die was ook al weer gedaald  ..., maar gelukkig was het droog!

Ook  kwam een windje opzetten. En deze werd gevolgd doorrrrrr .... een lange regenbui. Jammer ..., maar het is niet anders.

Op de tv zagen we dat het in Spanje niet veel beter is ..., maar we houden goede hoop. Wat wel heel fijn is, dat wij onder het rijden ... tog nu toe ..., weinig tot geen regen hebben gehad, en dat is toch ook wel prettig.

 

Of niet dan ...


«   »