En waar staan wij ...? (+ Video)

Gepubliceerd op 22 april 2018 22:00

In ÜRZIG ...!!!

Met zijn druiven-ranken ..., die nu net een beetje blad krijgen ...

Bij aankomst zaten we nog heerlijk buiten.

Aan de overkant een patatje, frikandel en broodje braadworst gehaald en klaar was Kees ...

Wat weer een mooi 'Plekkie' !, maar dat was ons bekend?

 

Uitzicht naar links ...

Uitzicht naar rechts ...

 

Het was niet de bedoeling om op staanplaatsen te gaan staan waar wij al eens eerder hebben gestaan, maar omdat wij gisteren in die buurt naar een mooie lokatie gingen zoeken, hebben we deze optie toch genomen! Dit omdat we wisten dat het een fijne plek is ..., zo aan de Moezel. Daarbij zou het de volgens de dag weer een warme dag worden en dan sta je daar heel goed!

Het beloofde een erg warme dag te worden ... En dat werd het ... Dus we deden het weer rustig aan! ?? Rustig op onze stoeltjes buiten gezeten ... Foto'tje nemen een beetje filmen ... en altijd weer wat te eten natuurlijk!

We lieten het ons weer goed smaken ..., maar we hadden er eventjes niet op gerekend dat er een ijskar langs zou komen!  Zullen we wel ... of zullen we niet ...?

Hie kun je dat nu aan ons vragen? Natuurlijk ... nemen we een ijsje! En wat voor één ...

Zoals ik al zei ... "het was erg warm vandaag" en we waren dan ook blij dat er rond een uur of 4 een windje langskwam ... En zo hebben we de dag volgemaakt ... kijkend naar de vele boten, ganzen, nijlganzen etc etc  ... 

Zelfs nog even een rondje gemaakt in Ürzig ... , na eerst een pan op het vuur te hebben gezet om soepvlees te trekken. Een soepje gaat er bij ons altijd wel  in! ..

Na het eten even een tukkie gemaakt ... En dan nog even voor de tv! Het leven is goed ... !

 

Vandaag gelukkig  geen "Pechvogel' gezien ...

 


«   »