Warme dag ...

Gepubliceerd op 19 april 2018 23:06

Vandaag was het een erg warme dag ...  en voor deze tijd van het jaar is dat uniek in Nederland! Kreeg John daarom niet zo ver dat hij ging fietsen.

We bleven lekker in onze luie stoel en zaten eerst netjes in onze korte broek, maar al snel ging het shirt bij John weer uit. Tja ... de dames kunnen dit niet zomaar even doen, dus heb ik mijn nieuwe Tankini maar even uit de kast gehaald en aangetrokken. Voelde mij daar lekker in ... en daardoor viel de warmte dan ook weer mee.

Zo hebben we dan ook gezeten ... een beetje puzzelen, even op de tablet en een paar telefoontjes tussendoor.

Zo ook een telefoontje van John zijn zuster ... of we nog even langskwamen. Natuurlijk is dat leuk ..., maar misschien was het ook wel leuk wanneer zij eventjes bij ons op de camping kwamen. En zo was de afspraak gemaakt.  Rond 15.00 uur kwamen zij met de auto aanrijden.

Inmiddels stonden de koeken al klaar en was de koffie gezet. Maar Trudie, zou Trudie niet zijn ..., wanneer zij niet wat lekkers had meegebracht!

Ten eerste hadden ze stoeltjes meegenomen om daar zelf even gebruik van te kunnen maken en die mochten wij dan houden. Heel lief..., ware het niet dat wij zelf bewust maar 2 stoelen bij ons hebben, omdat de garage aardig vol is en natuurlijk ook voor het gewicht. We hebben dus bedankt ... En zij begreep het heel goed. 

Maarrrr ... ze had ook hele lekkere petitfours meegenomen en en pan met nasi met een zak kroepoek. Over het laatste (nasi) had ze mij al geïnformeerd over de telefoon, met de vraag of wij daar belang bij hadden en dat hebben wij natuurlijk niet afgeslagen. Met zo'n warme dag ..., niet de hoeven koken is bijzonder prettig.

We hebben fijn onder een boom in de schaduw gezeten en hun hondje Mickey scharrelde lekker rond ... Het was een gezellig samenzijn.

 

Op het moment dat zij naar huis gingen liep ik even mee en zo was er weer een praatje met een ouder stel (van dik in de tachtig jaar) die hier met een caravan staan. Een tijdje staan keuvelen en afgesproken dat zij nog even bij ons zouden komen om gezellig verder te praten en even later brachten wij dit dan ook ik praktijk.  Hele interessante mensen. Hij was vliegenier geweest en samen tennissen zij nog steeds en dat terwijl hij al 88 jaar is. Gesprekstof in overvloed ...

Zo gebeurde het dan ook dat wij rond 19.15 pas aan de nasi van Trudie zaten. Wat een gemak en wat heerlijk! Beetje vla na ... en  de buikjes waren weer goed gevuld.

Had met de oudere vrouw van het stel dat even bij ons was, afgesproken om even te fietsen.  Zij zou mij even de weg wijzen hoe ik het beste kon rijden om bij een winkel te komen. Zo gezegd ... zo gedaan. . en samen stapten wij op onze fiets. Wat een dappere vrouw en nog zo kwiek  ... en heerlijk bij de tijd!  We zijn bevoorrecht om dit soort mensen te  mogen ontmoeten. Al fietsend op de heenweg nog een filmpje gemaakt en al keuvelend zijn we weer teruggereden naar de camping.

Zij vertrekken morgen weer ... 

Wij blijven tot zaterdag ..., dan gaan wij weer verder.

Vanavond nog een wasje gedraaid en alvast het filmpje gemonteerd, zodat ik deze morgen nog even aan haar kan laten zien. Zij zei al tegen haar man ... "Ik kom op YouTube" ... 

 

En dat komt ze ...


«   »